Revolver

Revolver van Jan van der Knaap

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 49122

Revolver van Jan van der Knaap

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
81 gratis verzending!
Revolver van Jan van der Knaap

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Hoeveel groeven heeft een elpee? Twee, een aan elke kant. Dit is de Revolver elpee van de Beatles. Ik wilde eens proberen of je de groeven van een elpee kon fotograferen. Ja, dat kan, sterk inzoomen en je ziet ze liggen. Omdat de zin van zo'n foto verdween ging ik aan de slag met een macro van een elpee. Dit is een originele monopersing uit 1966. Revolver was de zevende elpee van de Beatles en kwam uit op 5 augustus 1966. Het is een ongelooflijk goede plaat! Echt waar. Dit is een plaat die elke artiest wel in zijn of haar portfolio wil hebben. Stuk voor stuk klassiekers op elke kant. Met Revolver lieten de Beatles horen dat in de popmuziek eigenlijk alles mogelijk was, en is. Wat een elpee is dit! En dan zou je denken dat dit de beste elpee van de Beatles is.... nou nee, Abbey Road uit 1969 is nóg een tikje beter. Maar echt, dit is Kunst. Met een hoofdletter K.

Aanbieding in week 40 van 2013.

Over Jan van der Knaap

Jan van der Knaap profielfotoHallo! Leuk dat u hier kijkt! Ik ben Jan vd Knaap, fotograaf in Utrecht. Ik houd mij normaal bezig met onder meer portretfotografie, voor mens en dier, en geef workshops om het meeste uit de camera te halen. Maar in de tussentijd vul ik hier mijn account met foto's die ik mooi vind. Dat kan eigenlijk van alles zijn, variërend van seizoensfoto's tot macrofotografie, of abstract tot landschappen en locaties. Nederland is een mooi land en mooie foto's zijn overal te vinden. Of het nu in mijn woonplaats Utrecht is, of Amsterdam, Purmerend, Hoorn of Leiden, ik heb altijd mijn camera bij me en ik kom altijd weer thuis met nieuw werk. In de praktijk ben ik dus in heel Nederland werkzaam. Kijk eens in mijn portfolio voor mooi werk aan uw muur, en bezoek ook eens mijn website op https://www.candela-fotografie.nl! Met hartelijke groet, Jan vd Knaap, Utrecht

Alle werken