Ride in peace, Parijs

van Nynke Altenburg

- Werkcode: 903 743

Nynke Altenburg over Ride in peace, Parijs

Parijs zit vol met leuke en prachtige streetart waaronder dit leuke kunstwerk. Een deel van een vervormde fiets met daar achter een bordje ride in peace.
Ride in peace, Parijs vind je in de categorieën Digitale Kunst, Fietsen, Fotografie, Frankrijk, Graffiti, Kunst, Muur (bouwsel), Parijs, Roze, Straat (verharde weg), Straatfotografie, Stuur en Wiel (voortbeweging).
Nynke Altenburg profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Nynke Altenburg

In het dagelijks leven werk ik als grafisch vormgever en zo ben ik bij een van mijn hobby's terecht gekomen: illustreren en beeldbewerking. Maar naast deze hobby heb ik een grote passie: fotografie.

Al sinds mijn 12e kan je mij dagelijks vinden met een camera in mijn handen. In de loop der jaren zijn de onderwerpen die voor mijn lens terecht kwamen uit een gaan lopen. Je zult dus ook van alles in mijn shop tegen komen: van stad tot aan natuurfotografie en van landschapsfotografie naar macro.

Ik vind het leuk om nieuwe plekken te ontdekken / te reizen en om dit dan ook vast te leggen. Het leuke aan fotografie vind ik dat je je eigen wereld kan creëren. Neem vooral een kijkje in mijn shop dan zie je mijn kijk op de wereld!

Heb je speciale wensen of zou je sommige werken net wat anders willen zien? Neem dan contact met me op via mijn Instagram.

Alle werken van Nynke Altenburg


Waarom je kiest voor Ride in peace, Parijs als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Ride in peace, Parijs van Nynke Altenburg

Koop dit digital art werk Ride in peace, Parijs van Nynke Altenburg als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 903 743
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
110,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden