Rode Kelk

van Marion Raaijmakers

- Werkcode: 566 634

Marion Raaijmakers over Rode Kelk

Nieuwe stijl macrofotografie met foto's waar vaak de kleuren van afspatten en welke tot de verbeelding spreekt. Je herkent nog net de kelk van een felrode bloem temidden van groen blad maar je fantasie bepaalt zelf wat je wilt zien. De conceptuele stijl maakt deze foto ongrijpbaar, terwijl je de foto in wordt getrokken. Het lijkt alsof het niet direct verband houdt met de objectwereld.
Rode Kelk vind je in de categorieën Abstract, Blad, Bloemen & Planten, Conceptuele kunst, Fotografie, Kleuren, Macrofotografie en vt wonen.
Marion Raaijmakers profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marion Raaijmakers

Fotograaf, reiziger, wereldburger. Met mijn fotografie wil ik mijn visie op de wereld en de mensen daarin delen. Geïnspireerd door mijn reizen, hoop ik het verhaal te vertellen van de mensen die ik ontmoet en de omgeving waar ze wonen.

Alle werken van Marion Raaijmakers


Waarom je kiest voor Rode Kelk op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Rode Kelk van Marion Raaijmakers

Koop de foto Rode Kelk van Marion Raaijmakers op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 566 634
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.