Rode herfstslinger

van Coby Koops natuurkieker.nl

- Werkcode: 791 440

Coby Koops natuurkieker.nl over Rode herfstslinger

Ik houd van ieder seizoen en ook van de prachtige herfstkleuren die er ieder najaar verschijnen. De Wilde wingerd in mijn tuin is dan steevast een van mijn fotografie- onderwerpen. Dit is mijn favoriete opname van de wilde wingerd, een heerlijke kleurrijke slinger van bladeren.
Rode herfstslinger vind je in de categorieën Herfst, Indian Summer, Rood, Werk aan de Muur, Wilde wingerd, coby koops en natuurkieker.
Coby Koops  natuurkieker.nl profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Coby Koops natuurkieker.nl

Ik ben Coby Koops, natuurfotograaf, geboren en getogen in Drenthe en daar maak ik ook meestal mijn foto’s. Mijn slogan is “waar kijken zien wordt” als je dat kan, kun je je verwonderen over dingen waar je eerst wellicht overheen keek en ervaar je dat ook het ogenschijnlijk gewone, buitengewoon (kijkwaardig) blijkt te zijn.

Alle werken van Coby Koops natuurkieker.nl


Waarom je kiest voor Rode herfstslinger als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Rode herfstslinger van Coby Koops natuurkieker.nl

Koop Rode herfstslinger van Coby Koops natuurkieker.nl op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 791 440
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
96,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.