Roeien bij zonsondergang

van Jacques Jullens

- Werkcode: 612 360

Jacques Jullens over Roeien bij zonsondergang

Bij het Leekstermeer een prachtige zonsondergang in een vijver bij de camping. De roeibooit ligt geduldig te wachten op wat er gaat komen...
Roeien bij zonsondergang vind je in de categorieën Boten & Schepen, Drenthe, Fotografie, Groningen (provincie), Landschappen, Leekstermeer, Leekstermeergebied, Luchten, Water, Watersport en Zonsondergang.
Jacques Jullens profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jacques Jullens

Vanaf het moment dat ik op mijn 11e een fotocamera in mijn handen kreeg is deze intense liefde nooit meer vervlogen. Van analoog naar digitaal, van doka naar lightroom en photoshop en van autodidact naar fotovakschool. Met de camera in mijn hand ben ik het beste in mijn element met mensen, bedrijven, sport en natuurlijk onderweg voor het onverwachte als je om je heen kijkt.

Alle werken van Jacques Jullens


Waarom je kiest voor Roeien bij zonsondergang als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Roeien bij zonsondergang van Jacques Jullens

Koop de foto Roeien bij zonsondergang van Jacques Jullens op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 612 360
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
96,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.