Roestige ketting in het zand

van Daan Kloeg

- Werkcode: 320 372

Daan Kloeg over Roestige ketting in het zand

Roestige, grote, oude ketting van een anker in het zand van het strand
Roestige ketting in het zand vind je in de categorieën Anker (schip), Ankerketting, Essentie, Fotografie, Kracht, Kunst, Landschappen, Oceanen en zeeën, Schakelketting, Stranden, Wachtkamer en Zand.
Daan Kloeg profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Daan Kloeg

Als bioloog, fotojournalist en reisfotograaf ben ik altijd op zoek naar prachtige en aansprekende beelden en thema's. Lange tijd was ik directeur/oprichter van een toonaangevend natuur en cultuur communicatie bureau. Nu ben ik allround reisfotograaf en heb inmiddels honderden publicaties op uiteenlopend gebied op mijn naam staan. Vooral toeristische-, grafische- en landschapsfotografie hebben mijn aandacht. De afgelopen drie jaren heb ik mij ook bezig gehouden met een fotoproject over Tsjernobyl.

Alle werken van Daan Kloeg


Waarom je kiest voor Roestige ketting in het zand als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Roestige ketting in het zand van Daan Kloeg

Koop de foto Roestige ketting in het zand van Daan Kloeg op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 320 372
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
111,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden