Rood esdoornblad

van Cocky Anderson

- Werkcode: 328 921

Cocky Anderson over Rood esdoornblad

In steeds meer tuinen zie je Japanse esdoornen staan. Dat is niet voor niets! De Japanse esdoorn is een lust voor het oog als de herfst zijn intrede doet. De kleuren zijn prachtig, van geel tot knalrood zoals bij deze esdoorn. Elke herfst, maar ook elk voorjaar, ga ik dus zoek naar deze prachtige bomen om het blad te fotograferen. Hiervoor gebruik ik een macrolens waarmee ik heerlijk kan spelen met het licht op de achtergrond. De bokehbolletjes die dan verschijnen zijn de lichtpuntjes tussen de bladeren van de bomen op de achtergrond. Op deze manier probeer ik sfeervolle foto's te maken. Dit is een foto voor iemand die houdt van natuur, kleur en speelsheid in een beeld. Het rood geeft vrolijkheid aan de ruimte.
Rood esdoornblad vind je in de categorieën Blad, Bomen, Bossen, Digitale Kunst, Fotografie, Herfst, Indian Summer, Macrofotografie, Rood, Speels en vrolijk.
Cocky Anderson profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Cocky Anderson

Hoi, leuk dat je een bezoekje bij mij brengt! Ik ben Cocky Anderson en inmiddels is fotografie is voor mij een uit de hand gelopen hobby geworden. Vooral macrofotografie heeft mijn hart gestolen. Ik hou ervan om een dromerige sfeer te creëren in mijn foto's en ben altijd op zoek naar mooie achtergronden. En hoe mooi is de wereld wanneer je die door de macrolens bekijkt. Heerlijk is het om even te ontsnappen aan de hectiek van de dag en één te zijn met de natuur. De camera is een mooi excuus om dit met enige regelmaat te doen. Naast macrofotografie hou ik van alle vormen van fotografie waarvan kleur, compositie, expressie en creativiteit een belangrijk onderdeel vormen. Dit kan in natuurbeelden, maar ook architectuur en abstracte details lenen zich hier uitstekend voor.

Alle werken van Cocky Anderson


Waarom je kiest voor Rood esdoornblad op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Rood esdoornblad van Cocky Anderson

Koop dit digital art werk Rood esdoornblad van Cocky Anderson als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 328 921
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
109,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden