Rood esdoornblad

Rood esdoornblad van Cocky Anderson

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Rood esdoornblad

van Cocky Anderson

Rood esdoornblad van Cocky Anderson

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 328921
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
90 gratis verzending!

Omschrijving

De Japanse esdoorn is een lust voor het oog als de herfst zijn intrede doet. De kleuren zijn prachtig, van geel tot knalrood zoals bij deze esdoorn. Een close-up waarbij ik heb gezocht naar een speels karakter.

Dit werk wordt aangeboden door Cocky Anderson

Cocky Anderson profielfotoHoi, leuk dat je een bezoekje bij mij brengt! Ik ben Cocky Anderson en inmiddels is fotografie is voor mij een uit de hand gelopen hobby geworden. Vooral macrofotografie heeft mijn hart gestolen. Ik hou ervan om een dromerige sfeer te creëren in mijn foto's en ben altijd op zoek naar mooie achtergronden. En hoe mooi is de wereld wanneer je die door de macrolens bekijkt. Heerlijk is het om even te ontsnappen aan de hectiek van de dag en één te zijn met de natuur. De camera is een mooi excuus om dit met enige regelmaat te doen. Naast macrofotografie hou ik van alle vormen van fotografie waarvan kleur, compositie, expressie en creativiteit een belangrijk onderdeel vormen. Dit kan in natuurbeelden, maar ook architectuur en abstracte details lenen zich hier uitstekend voor.

Alle werken