Roodborstje op winterse dag

van Simone Meijer

- Werkcode: 258 605

Simone Meijer over Roodborstje op winterse dag

Op een prachtige winterse dag poseerde dit roodborstje op een berijpte tak. Zijn rode borstje steekt mooi af tegen de wit grijze omgeving.
Roodborstje op winterse dag vind je in de categorieën Bomen, Bossen, Fotografie, Grijs, Landschappen, Roodborst, Vogels, Winter en Wit.
Simone Meijer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Simone Meijer

Fotograferen is een heerlijke hobby. Ik ben helemaal in mijn element als ik met mijn camera op pad ga. Dat is in Nederland meestal in de vrije natuur, maar een rondje door de stad, bijvoorbeeld Den Haag, komt ook voor. Mijn camera gaat ook altijd mee op reis. Andere natuur en cultuur boeien mij enorm. Meer foto's zijn te zien op https://www.simonemeijer.nl. Ziet u hier een foto voor aan uw muur die niet in mijn shop staat? Neem even contact met mij op: info@simonemeijer.nl

Alle werken van Simone Meijer


Waarom je kiest voor Roodborstje op winterse dag als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Roodborstje op winterse dag van Simone Meijer

Koop de foto Roodborstje op winterse dag van Simone Meijer op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 258 605
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
110,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden