Rotonda a Mare

Rotonda a Mare van Nanouk el Gamal - Wijchers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 267106

Rotonda a Mare van Nanouk el Gamal - Wijchers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Rotonda a Mare, Seningallia in Italië.

Senigallia is een stad in de Midden-Italiaanse regio Marche, in de provincie Ancona. De stad is kort na 284 voor Christus gesticht door de Romeinen, die het Sena Gallica noemden. Het gebied was zojuist op de Gallische stam der Senonen veroverd en werd door de Romeinen Ager Gallicus genoemd. In de middeleeuwen was het het belangrijkste handelscentrum van het hertogdom Urbino.

In 1930 werd de stad getroffen door een zware aardbeving die er grote verwoestingen aanrichtte. Later in die eeuw groeide Senigallia uit tot een van de belangrijkere badplaatsen aan de Adriatische kust.

Het stadscentrum is nog deels ommuurd. De rivier de Misa stroomt dwars door het centrum. Langs de zuidoostelijke oever staan de statige 17e-eeuwse handelsgebouwen Portici Ercolani. Andere belangrijke bouwwerken van Senigallia zijn het 12e-eeuwse Castello en het neoclassicistische Foro Annonario uit 1834. Karakteristiek is Rotonda al Mare uit de jaren dertig. De restauratie van dit op een pier gelegen bouwwerk is in de zomer van 2007 gereedgekomen.

Over Nanouk el Gamal - Wijchers

Door de jaren heen hebben verschillende richtingen binnen de fotografie mij bezig gehouden waaronder concertfotografie, fine art nudes, cityscapes/archtectuur en portretten. Maar landschappen zijn mijn grootste passie . De juiste compositie zien te vinden in combinatie met het juiste licht is een uitdaging. Maar als je de combinatie gevonden hebt is het resultaat soms verbluffend.

Alle werken