Rotterdam Centraal station

Rotterdam Centraal station van Rob van der Teen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Rotterdam Centraal station van Rob van der Teen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 89477
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
81 gratis verzending!

Omschrijving

Het is het eerste station dat heropend wordt na een reeks grote vernieuwingen. De verbouwing van Rotterdam Centraal begon in 2004.

Het oude station werd volledig op de schop genomen, om ruimte te maken voor een heel nieuw station. Zo is er een loopbrug die de zestien sporen verbindt, een reizigerspassage van bijna 50 meter breed en is het dak voorzien van zonnepanelen.

Dagelijks passeren ongeveer 110.000 reizigers het station. Verwacht wordt dat dit in 2025 zal zijn toegenomen tot 323.000 bezoekers per dag.

Bijnaam
Het vernieuwde station wordt door veel Rotterdammers 'Station Kapsalon' genoemd, omdat de stationshal lijkt op het aluminium bakje waarin de populaire patat kapsalon ( friet met shoarmavlees) wordt geserveerd.

Dit werk wordt aangeboden door Rob van der Teen

Rob van der Teen profielfotoNadat ik de opleiding aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam had afgerond ben ik begonnen als zeef- en offsetdrukker en vervolgens maakte ik carrière als dtp-er/Ctp-er, grafisch vormgever en fotograaf. Ik werkte aan projecten voor bedrijven, non-profitorganisaties, vormgevings- en reclamebureau's. Hier ben ik mij gaan gespecialiseren in digitale toepassingen van beeld en een passie ontwikkeld voor de kracht van beeld en wat je er mee kunt bereiken. Ervaringen met druktechnieken, printen en plotten zijn mij niet onbekend en zal daar ook in adviseren. Neem vrijblijvend contact op voor informatie of vragen. Ik maak ook werken in opdracht van schets of een idee. Neem gerust eens contact op met: Voorop Fotografie & Ontwerp Rob van der Teen
06-14 88 99 55
rob@vooropfotografie.nl
https://www.vooropfotografie.nl

Voor al mijn werken zijn eventueel aparte kleurstellingen te bespreken.

Alle werken