Rotterdam, Deflfshaven

van Leo Hoogendijk

- Werkcode: 282 912

Leo Hoogendijk over Rotterdam, Deflfshaven

Een tijdje in Deflshaven rondgelopen, tussen de buien door. Steeds een grijze lucht of een flauw zonnetje. Net toen we weer weg wilden gaan. icht in de rug en zwaar weer vanaf de andere kant. De laatste plaat voordat de bui los barste
Rotterdam, Deflfshaven vind je in de categorieën Aelbrechtskolk, Cafe de oude sluis, Delfshaven, Fotografie en Rotterdam.
Leo Hoogendijk profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Leo Hoogendijk

Moeilijk om jezelf te beschrijven. Ik heb het overgelaten aan 550Letters.org. Leo Hoogendijk, maakt foto's en films. Door middel van technieken en materialen is Leo Hoogendijk van mening dat kunst een kunstwerk wordt dat uitgevoerd wordt door middel van duidelijke formele regels en die altijd naar de realiteit moet verwijzen. Zijn foto's verwijzen vaak naar herkenbare vormen. De resultaten worden gedeconstrueerd in de mate dat de betekenis wordt verschoven en de mogelijke interpretatie wordt veelzijdiger. Door het concept van landschap op een nostalgische manier te onderzoeken, onderzoekt hij de dynamiek van het landschap, met inbegrip van de manipulatie van de effecten en de grenzen op basis van onze aannames van wat landschap voor ons betekent. In plaats van een feitelijke realiteit te presenteren, wordt een illusie vervaardigd om onze verbeelding te verrijken.Zijn werken vestigen een verband tussen de realiteit van het landschap, die zich voordoen in de fantasie van de toeschouwer. Deze werken richten zich op concrete vragen die ons bestaan ​​bepalen. Door abstractie toe te passen, creëert hij intense persoonlijke momenten die meesterlijk zijn gecreëerd door regels en weglatingen, acceptatie en weigering, kleur en zwart-wit , gecombineerd op een verborgen manier waardoor de kijker rond en rond in cirkels wordt gelokt.Zijn werken zijn opvallend voor hun perfecte afwerking en tactiele natuur. Dit is van groot belang en getuigt van grote vakmanschap.

Alle werken van Leo Hoogendijk


Waarom je kiest voor Rotterdam, Deflfshaven als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Rotterdam, Deflfshaven van Leo Hoogendijk

Koop de foto Rotterdam, Deflfshaven van Leo Hoogendijk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 282 912
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
106,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden