Rotterdam Erasmusbrug WHD 2015 #4

van John Ouwens

- Werkcode: 164 932

John Ouwens over Rotterdam Erasmusbrug WHD 2015 #4

Rotterdamse Erasmusbrug tijdens de Wereld Haven Dagen 2015, met op de achtergrond het vuurwerk op de zaterdagavond
Rotterdam Erasmusbrug WHD 2015 #4 vind je in de categorieën Bruggen, Erasmusbrug, Feyenoord, Fireworks, Fireworks at bridge, Fotografie, Nachtfotografie, Rotterdam, Vuurwerk, Wereldhavendagen, erasmus bridge, fjooto en fjooto.nl.
John Ouwens profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door John Ouwens

Hoi, ik ben John Ouwens. Eind jaren zestig ben ik in het Rotterdamse geboren en na enige omzwervingen ben ik sinds 2020 beland in Kinderdijk, een heerlijk dorp in de Alblasserwaard, bekend de molens en het uitgestrekte polderlandschap. Ongeveer 30 jaar geleden kocht ik mijn eerste spiegelreflexcamera, de periode van regelmatig met knikkende knieën met je volgeschoten rolletje naar de ontwikkelcentrale gaan, om te kijken welke resultaten er weer waren geschoten (om vervolgens toch wel weer trots te zijn op het resultaat). Ongeveer 7,5 jaar later heb ik de camera om diverse redenen weggedaan, maar het bleef altijd wel kriebelen...Rond 2000 heb ik weer een camera aangeschaft, een digitale, niet te duur, om te kijken of het echt nog zo leuk zou zijn. En inderdaad ben ik nog steeds erg enthousiast en leergierig. Door er veel over te lezen, workshops te volgen, maar vooral door het veel te doen, ben ik een echte autodidact, zoals men dat noemt. Een amateurfotograaf, die niet snel tevreden is over zijn eigen werk en altijd wel kritisch is.

Alle werken van John Ouwens


Waarom je kiest voor Rotterdam Erasmusbrug WHD 2015 #4 als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Rotterdam Erasmusbrug WHD 2015 #4 van John Ouwens

Koop de foto Rotterdam Erasmusbrug WHD 2015 #4 van John Ouwens op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 164 932
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
117,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden