Rotterdam Haringvliet

Rotterdam Haringvliet van Peet de Rouw

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 71729

Rotterdam Haringvliet van Peet de Rouw

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
116 gratis verzending!
Rotterdam Haringvliet van Peet de Rouw

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

High Dynamic Range (HDR) opname van het Haringvliet in Rotterdam met klassieke schepen en op de achtergrond het Witte Huis.

High dynamic range (HDR) duidt op beelden met een hoog dynamisch bereik (zowel zeer donkere delen als zeer heldere delen worden goed weergegeven). De meeste gangbare foto's hebben een klein dynamisch bereik, net als verreweg de meeste digitale camera's en ook beeldschermen. Het menselijk oog heeft een zeer groot dynamisch bereik, door enkele foto's snel achter elkaar te maken, met verschillende belichtingstijden en die foto's te combineren kan een HDR-afbeelding samengesteld worden.

Over Peet de Rouw

Peet de Rouw profielfotoPeet de Rouw is een maritiem en industrieel fotograaf die een voorkeur heeft voor avond en nachtfotografie. Zijn werk is gebruikt in tijdschriften, boeken en op websites. Als specialist in nachtfotografie stond zijn werk al in diverse fotobladen. Zijn wandvullende panoramafoto's vinden aftrek bij bedrijven en in hotels.

Alle werken