Rotterdam night lights

van Ilya Korzelius

- Werkcode: 121 039

Ilya Korzelius over Rotterdam night lights

Skyline van rotterdam in het blauwe uur vanaf de euromast richting europoort gefotografeerd.
Rotterdam night lights vind je in de categorieën Architectuur, Avond, Blauw, Blauwe uur, Blauwuur, Boten & Schepen, Donker, Flat, Fotografie, Havens, Havens van Rotterdam, Huis (woning), Kantoorgebouw, Kleuren, Landschappen, Lucht, Moderne Architectuur, Nachtfotografie, Nederland, Nieuwbouw, Papier, Reflectie, Reflectie (straling), Rivier, Rotterdam, Skyline, Stedelijke landschappen, Steden, Water, Wolken, Wolkenkrabbers, Zonsondergang, blauw uur en lichteffect.
Ilya Korzelius profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ilya Korzelius

Sinds 2009 ben ik actief gaan fotograferen met mijn spiegelreflexcamera. Ik heb een voorkeur voor (stads)landschappen. Ik woon vlak bij Rotterdam en heb daarom veel werken van de skyline van rotterdam in mijn portfolio. In het landschap is mooi licht voor mij het allerbelangrijkste. Ik ga voor sfeer en trek er graag vroeg op uit om het mooiste licht van de dag te "vangen". In mijn portfolio zijn ook veel werken van mijn verre reizen naar de VS, Canada en Azië te vinden.

Alle werken van Ilya Korzelius


Meer weten over Ilya Korzelius?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Rotterdam night lights als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Rotterdam night lights van Ilya Korzelius

Koop de foto Rotterdam night lights van Ilya Korzelius op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 121 039
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
141,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden