Rozenfantasie

van Teuni's Dreams of Reality

- Werkcode: 43 112

Teuni's Dreams of Reality over Rozenfantasie

Fantasiebeeld met roze-oranje roosjes en paarse sieruien als kaderrand, aangevuld met pastel achtergrond en wat groen. Prominent op een roosje zittend een prachtige vlinder, het Icarusblauwtje.
Rozenfantasie vind je in de categorieën Bokeh, Fantasie, Fotografie, Groen, Icarusblauwtje, Insecten, Kader, Paars, Pastel, Rose Quartz, Roze, Rozen, Sfeer, Sprookjes, Vlinders, Woonstijl Romantisch, Zomer, sfeervol, sierui, tuin en zomerbloemen.
Teuni's Dreams of Reality profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Teuni's Dreams of Reality

Ik ben Teuni Stevense en heb als grootste hobby fotograferen, met macrofotografie als voorkeur. In de vakantie gaat de camera ook mee en dan concentreer ik me meer op landschappen of mooie steden. Op https://www.500px.com/teuni staan nog meer foto's die (na overleg) ook in aanmerking kunnen komen voor een afdruk.
Ook ben ik digitaal gaan tekenen. Die werken vind je in de map ‘getekende illustraties.’

Alle werken van Teuni's Dreams of Reality


Waarom kiest voor Rozenfantasie als ingelijst werk

  • Levering was vlot. toen mijn zoon de eerste "foto" uitpakte werd hij even stil. Hij vond hem heel erg mooi. Lijsten zijn ook mooi.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Diverse lijsten en passe-partout

Rozenfantasie van Teuni's Dreams of Reality

Koop de foto Rozenfantasie van Teuni's Dreams of Reality op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 43 112
Kies het materiaal Meer info
Ingelijst
Kies opties Speciale wens?
281,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden