Ruimte

van Tanja Koelemij

- Werkcode: 762364

Tanja Koelemij over Ruimte

Dit is een foto van een stilleven van de Nederlandse kunstschilder Tanja Koelemij. "Ruimte" is gemaakt in 2121. Koelemij maakt voornamelijk snel geschilderde stillevens en landschappen, website www.tanjakoelemij.com en www.instagram.com/artbykoelemij/
Tanja Koelemij profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Tanja Koelemij

Tanja Koelemij is een expressionistische schilder van stillevens. Ze laat graag haar eigen wereldje aan het publiek zien. Tanja werkt meestal met een losse, snelle toets in een impasto techniek maar soms ook met meer dromerige streek. "Ik ben altijd op zoek naar een bepaalde vrijheid. Naar een snelle beweging of een snelle beslissing. Ik probeer veel kleuren uit en ik werk vaak met grote kwasten. Juist door de snelheid raak ik een stukje controle kwijt en komt er naar mijn mening iets in het doek wat ik voel maar misschien niet kan bedenken. Op die manier een gevoel schilderen heeft echt mijn interesse." Meer werk is te vinden via https://www.tanjakoelemij.com, Instagramaccount @arbykoelemij.

Alle werken van Tanja Koelemij


Meer weten over Tanja Koelemij?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Ruimte op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Ruimte van Tanja Koelemij

Koop dit schilderij Ruimte van Tanja Koelemij als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 762364
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.