Samen onder de sterrenhemel

van Juriaan Moonen

- Werkcode: 224 673

Juriaan Moonen over Samen onder de sterrenhemel

Tijdens een backpack vakantie door de alpen met mijn vriendin heb ik deze foto gemaakt. Tot een uur of 11 's avonds was het strakbewolkt, gelukkig brak alles dan toch nog open. In de donkere delen van de wereld kun je 's nachts met het blote oog de melkweg zien, super gaaf om eens mee te maken! Ik trek er in iedergeval regelmatig op uit om de nachtelijke hemel te bekijken :)
Juriaan Moonen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Juriaan Moonen

Hoi! Ik ben Juriaan, ik ben een hobbyfotograaf en bioloog in opleiding. Iedere zomer trek ik een paar weekjes door de alpen om de sterrenhemel te bekijken en te genieten van de prachtige natuur daar. De meeste foto's die ik hier plaats zijn dan ook tijdens deze reizen gemaakt. Vooral het fotograferen van de melkweg vind ik een erg bijzondere bezigheid, ik verbaas me iedere keer weer over hoeveel sterren je wel niet kunt zien bij een langere sluitertijd!

Alle werken van Juriaan Moonen


Waarom je kiest voor Samen onder de sterrenhemel als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Samen onder de sterrenhemel van Juriaan Moonen

Koop de foto Samen onder de sterrenhemel van Juriaan Moonen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 224 673
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
104,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden