Scar Tissue van Qeimoy

Werkcode: 763 765 Kopieer de werkcode

Qeimoy profielfoto We hebben allemaal verhalen in ons hoofd. Dingen die gebeurd zijn. Waar we doorheen geworsteld hebben. Of niet. Dingen die we opgegeven hebben. Of juist niet. Dingen waar we iets van geleerd hebben. Als we het toelieten.
Dit schilderij heet 'Scar Tissue'. Voor alle verhalen die nog ergens ronddwalen. Verhalen waarvan we kunnen kiezen ze los te laten, van te leren of levend te houden.

Het originele schilderij is gemaakt met acrylverf op een canvas van 40x50cm. Via WerkaandeMuur is het als print verkrijgbaar in diverse formaten.

Veel Qeimoy schilderijen komen vanuit een intuïtieve benadering tot stand. Zonder plan vooraf over welk beeld geschilderd gaat worden. Diverse originele schilderijen zijn verkrijgbaar via de Qeimoy website.

Dit werk wordt aangeboden door Qeimoy

Qeimoy is de shop van Conny Franssen. Autodidact in fotografie, tekenen, schilderen, en allerlei andere creatieve passies. Gek op abstract en het spelen met kleurpaletten. Maar ook op het helemaal opgaan in geconcentreerd werken aan gedetailleerde realistische figuratieve schilderijen. Met abstracte fotografie maakt ze elementen uit de alledaagse omringende wereld los om ze tot een nieuw beeld te vormen, waar de toeschouwer bij kan fantaseren. De werken van Qeimoy beïnvloeden je energie en emoties. Met kleur. Met vormen. Met een sfeer. Met vrolijkheid, rust, dynamiek, kracht. Met beelden recht vanuit het hart.

Kijk ook eens op de Qeimoy site voor originele schilderijen en meer!

Meer weten over Qeimoy?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.728 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Petra van Blarcum
    Nederland
    4 / 5

    Geweldig
    Fijne communicatie, altijd vriendelijk, snelle reacties op de mails, genoeg keuze, betaalbaar

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2020
    Karin
    Nederland
    5 / 5

    Inmiddels aan het kijken voor onze 4e creatie van Werk aan de muur. Tot nu toe alleen maar goede ervaringen, zeker ook wat betreft service. De volgende aankoop zal naadloos behang zijn, kijk er nu al naar uit. Om er 1 uit te kiezen is nog het lastigst.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2020
    Y. Bossaert
    Nederland
    5 / 5

    In 1 woord alles is zo goed
    Fijne mail je blijft goed op de hoogte

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2019
    Vivianne
    Nederland
    5 / 5

    Professioneel en mooi product.
    Wijzigen waren geen probleem toen ik mijn schilderij al had besteld. Ze waren behulpzaam en stonden me vriendelijk te woord. Ook toen achteraf mijn adres niet klopte. Dat is allemaal goed opgelost. Het schilderij staat erg mooi aan de muur. Het programma om te bekijken of het schilderij mooi aan de muur staat, is erg handig. Ik ben heel tevreden over de kwaliteit van het schilderij.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2022
    Dirk
    Nederland
    5 / 5

    Top!
    Zeer professioneel, zeer goede kwaliteit en zeer goed verpakt bij levering. Alle vragen worden snel beantwoord. Beveel dit bedrijf zeer aan!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
    Victor Burgmeijer
    Nederland
    5 / 5

    (Translated by Google) Beautiful custom-made system that is simple but solid to assemble... (Original) Mooi op maat gemaakt systeem wat eenvoudig maar degelijk in elkaar te zetten is...

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2023
    Martine
    Nederland
    5 / 5

    Wat een aanbod aan verschillende mooie producties hebben jullie !! Erg divers ..! De site is open en goed te bekijken .., Het eindresultaat is bijzonder ik ben erg blij met de keuze welje ik heb gedaan .., mat-staal en een bijzondere zwart-wit foto zijn in mijn huiskamer een stoere aanvulling in mijn interieur ..!! Een snelle aflevering was ook goed ..!! Ook de communicatie via de mail goed !

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2019
    Anthony Clifford
    Nederland
    5 / 5

    Werk aan de muur heeft boven verwachting een prachtig werk geleverd. Goede en vriendelijke service, uitstekende kwaliteit en een levering waar ik heel blij mee was. Een echte aanrader!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in november 2017
    Brigitte
    Nederland
    5 / 5

    Werkelijk prachtig. Wist niet dat er zo mooi gedrukt kon worden. Ga zeker nog n grote bestellen. Dank!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2019
    Fam. Jansen
    Nederland
    4.5 / 5

    Leuk persoonlijk contact als je vragen hebt en je krijgt ook heel snel een reactie. Wij hadden een ‘spoedverzoek’ en dat wat geen enkel punt. Goede service dus! De kwaliteit van het papier is goed en het resultaat in de kamer is een echte metamorfose.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2017
    Danielle
    Nederland
    5 / 5

    superrrr !!!
    mooi kwaliteit, snelle levering.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2021
    IsoJacobijntje
    Nederland
    5 / 5

    Echt een top bedrijf! Mijn bestelde kunstwerk kwam in eerste instantie niet uit zoals ik die had verwacht en ik was erg teleurgesteld. Vervolgens hebben zij over de weken heen echt hun tijd genomen om mij verschillende proefdrukken te sturen in andere kleursamenstelling en versies om een oplossing te vinden. Ze gaven het niet op (zelfs toen ik het wou laten zitten). Uiteindelijk hebben zij het voor elkaar gekregen om het probleem op te lossen en kan ik niet stoppen met naar het kunstwerk kijken ? Uitstekende service! “A great company can be judged by the way they handle their complaints.”

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2022

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop dit abstracte kunstwerk Scar Tissue van Qeimoy op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
169,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden