Schaap Op Dijk

van Erik-Jan ten Brinke

- Werkcode: 115 359

Erik-Jan ten Brinke over Schaap Op Dijk

Digitaal schilderij gemaakt op basis van een foto die ik heb genomen bij Lauwersoog (Groningen). De polygonen (driehoekjes) zijn handmatig digitaal getekend en gekleurd op de foto. Er zijn texturen toegevoegd door digitaal lagen van gefotografeerde verfstreken en andere ruwe oppervlakten over de afbeelding te leggen.
Schaap Op Dijk vind je in de categorieën Contemporary, Digitale Kunst, Dijk, Driehoek (meetkunde), Flow Lente collectie, Illustraties, Lente, Low poly, Modern, Polygon en Schapen.
Erik-Jan ten Brinke profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Erik-Jan ten Brinke

Multimedia designer. Geïnspireerd door het werken in de games industrie maak ik de laatste tijd 'low polygon' bewerkingen van foto's. Hiermee breng ik een afbeelding terug tot allemaal simpele kleine driehoekjes. Door hier ruw uitziende texturen aan toe te voegen, ontstaat een beeld dat er zowel digitaal als geschilderd uitziet.

Alle werken van Erik-Jan ten Brinke


Waarom je kiest voor Schaap Op Dijk als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Schaap Op Dijk van Erik-Jan ten Brinke

Koop de illustratie Schaap Op Dijk van Erik-Jan ten Brinke op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 115 359
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
158,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden