Schaduwspel

van Marloes van Pareren

- Werkcode: 260 991

Marloes van Pareren over Schaduwspel

Winters zonnetje verwarmd twee wandelaars in een Hollands dennenbos. De zon maakt hierbij een mooie driehoek tussen de bomen door. Het licht doet denken aan schilderijen van Hollandse meesters uit de gouden eeuw. De foto is genomen bij de Trappenberg in Blaricum.

Deze foto onderdeel van de fotocollectie van fotografiemagazine SHUTR. Hij is verschenen in SHUTR magazine in maart 2017.
Marloes van Pareren profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marloes van Pareren

Mijn naam is Marloes van Pareren. Al sinds vele jaren houd ik mij bezig met fotografie. Wat ooit als hobby is begonnen is inmiddels uitgegroeid tot het vlak van de professionele fotografie. Na het afronden van een vierjarige opleiding en meerdere exposities houd ik mij op dit moment met name bezig met landschaps, documentair en verhalende fotografie. Neemt u gerust een kijkje in mijn winkel, wie weet zit er iets tussen dat u aanspreekt!

Alle werken van Marloes van Pareren


Meer weten over Marloes van Pareren?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Schaduwspel als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Schaduwspel van Marloes van Pareren

Koop de foto Schaduwspel van Marloes van Pareren op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 260 991
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
145,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden