Schilderij Bacchus van Caravaggio

Schilderij Bacchus van Caravaggio van Schilderijen Nu

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Schilderij Bacchus van Caravaggio van Schilderijen Nu

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 200016
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
74 gratis verzending!

Omschrijving

Schilderij Bacchus van Caravaggio

Bacchus (c.1596) is een schilderij gemaakt door de Italiaanse barokschilder Caravaggio. Het hangt in Sala del Caravaggio van het museum Uffizi in Florence. Het is een olieverfschilderij op doek van 95 x 85 cm groot. Het schilderij beeldt de Romeinse en Griekse god Bacchus, god van de wijn, met een glas wijn in zijn hand uit.

Caravaggio voluit Michelangelo Merisi da Caravaggio (Amerighi da Caravaggio, gelegen in de provincie Bergamo, 29 september 1571 - Porto Ercole, tegenwoordige gemeente Monte Argentario, 18 juli 1610), was een Italiaans kunstschilder die leefde in de periode van de Barok. Zijn werk is echter relatief uniek voor die tijd.

Over Schilderijen Nu

Schilderijen Nu profielfotoSchilderijen.nu omvat een collectie van 's werelds mooiste schilderijen. Hier een selectie van de mooiste werken voor reproductie. Veel kunstwerken zijn zowel mooi voor een klassiek als modern interieur.Onze schilderijen:- Gegarandeerd het mooiste schilderij op canvas- Hoogste resolutie om prachtig af te drukken- Mooie diepe kleuren- 100% kwaliteit

Alle werken