Schitterende reflectie van drinkende Impala's

van Original Mostert Photography

- Werkcode: 383802

Original Mostert Photography over Schitterende reflectie van drinkende Impala's

Foto van deze Impala's met reflectie is gemaakt in Etosha National Park, Namibia
Foto van deze Impala met reflectie is gemaakt in Etosha National Park, Namibia
De impala of rooibok (Aepyceros melampus) is een van de meest algemene antilopesoorten in Afrika ten zuiden van de Sahara. De impala is een slanke, middelgrote antilope met een lange nek. De vacht is roodbruin of geelbruin van kleur, lichter op de schouders, de nek en de kop en het lichtst op het onderste deel van de flanken. De onderzijde is wit van kleur, evenals de keel, kin, bovenlip, wenkbrauwen en het binnenste van de oren. De top van de oren is zwart, evenals de neus. Ook loopt er een verticale zwarte streep van de staart over het achterste, en een streep over de bovenzijde van de staart. Op de achterpoten, boven de hiel, zit een pluim van lang, zwart haar. Er bestaan ook zwarte impala's. Die zijn echter zeer zeldzaam en worden maar sporadisch in het wild gezien.
Schitterende reflectie van drinkende Impala's vind je in de categorieën , Afbeelding, Afrika, Dieren, Digital Art, Fotografie, Herten, Impala, Namibië, Nationaal park Etosha, Reflectie (straling), Wildernisgebied en Wildlifefotografie.
Original Mostert Photography profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Original Mostert Photography

Fotografie is mijn passie. Als kind liep ik altijd met de ‘oude’ camera’s van mijn vader en opa in het rond en inmiddels heb ik zelf ook verschillende camera’s versleten.

Fotograferen is voor mij het vertellen van een verhaal en het overbrengen van deze verhalen door waardevolle herinneringen te creëren. Ik vind het tevens een uitdaging om te leren door te doen en op die manier mijn eigen unieke stijl te ontwikkelen.

Ik fotografeer vooral landschappen, stedelijk landschap/architectuur, portretten en wildlife. Het fotograferen van landschappen en architectuur in de avond/nacht heeft mijn grootste belangstelling. Het spelen met licht en lijnen blijft boeien en inspireren.

Alle werken van Original Mostert Photography


Waarom je kiest voor Schitterende reflectie van drinkende Impala's op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Schitterende reflectie van drinkende Impala's van Original Mostert Photography

Koop dit digital art werk Schitterende reflectie van drinkende Impala's van Original Mostert Photography als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 383802
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
94 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.