Schitterende reflectie van drinkende Impala's

van Original Mostert Photography

- Werkcode: 383 802

Original Mostert Photography over Schitterende reflectie van drinkende Impala's

Foto van deze Impala's met reflectie is gemaakt in Etosha National Park, Namibia
Foto van deze Impala met reflectie is gemaakt in Etosha National Park, Namibia
De impala of rooibok (Aepyceros melampus) is een van de meest algemene antilopesoorten in Afrika ten zuiden van de Sahara. De impala is een slanke, middelgrote antilope met een lange nek. De vacht is roodbruin of geelbruin van kleur, lichter op de schouders, de nek en de kop en het lichtst op het onderste deel van de flanken. De onderzijde is wit van kleur, evenals de keel, kin, bovenlip, wenkbrauwen en het binnenste van de oren. De top van de oren is zwart, evenals de neus. Ook loopt er een verticale zwarte streep van de staart over het achterste, en een streep over de bovenzijde van de staart. Op de achterpoten, boven de hiel, zit een pluim van lang, zwart haar. Er bestaan ook zwarte impala's. Die zijn echter zeer zeldzaam en worden maar sporadisch in het wild gezien.
Schitterende reflectie van drinkende Impala's vind je in de categorieën Afbeelding, Afrika, Dieren, Digitale Kunst, Fotografie, Herten, Namibië, Nationaal park Etosha, Reflectie (straling), Wildernis (natuur), Wildernisgebied en Wildlifefotografie.
Original Mostert Photography profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Original Mostert Photography

Fotografie is mijn passie. Als kind liep ik altijd met de ‘oude’ camera’s van mijn vader en opa in het rond en inmiddels heb ik zelf ook verschillende camera’s versleten.

Fotograferen is voor mij het vertellen van een verhaal en het overbrengen van deze verhalen door waardevolle herinneringen te creëren. Ik vind het tevens een uitdaging om te leren door te doen en op die manier mijn eigen unieke stijl te ontwikkelen.

Ik fotografeer vooral landschappen, stedelijk landschap/architectuur, portretten en wildlife. Het fotograferen van landschappen en architectuur in de avond/nacht heeft mijn grootste belangstelling. Het spelen met licht en lijnen blijft boeien en inspireren.

Alle werken van Original Mostert Photography


Waarom je kiest voor Schitterende reflectie van drinkende Impala's als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Schitterende reflectie van drinkende Impala's van Original Mostert Photography

Koop dit digital art werk Schitterende reflectie van drinkende Impala's van Original Mostert Photography als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 383 802
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
101,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden