Schloss V

van Vincent den Hertog

- Werkcode: 286 483

Vincent den Hertog over Schloss V

Schloss V
Schloss V vind je in de categorieën #verlaten plekken #lostplaces #urban exploring #urbex fotografie #urban fotografie #urban #rotten, Fotografie, Modern, Surrealisme, Urban / Street en Verlaten plekken.
Vincent den Hertog profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Vincent den Hertog

Mijn naam is Vincent den Hertog. Echtgenoot, Vader en Fotograaf met veel passie. Ik maak foto’s van de meest uiteenlopende zaken. Met heel veel plezier, spontaniteit en enthousiasme begin ik aan elke foto opdracht. Deze opdrachten variëren van het fotograferen van kinderen, tot het maken van portretfoto's voor het opbouwen van een eigen portfolio. Ik hou ervan om te spelen met licht en compositie en mensen zo neer te zetten dat ze positief verbaasd zijn door de resultaten. Ik ben altijd op zoek naar die ‘Wauw’-reactie als ze op het scherm kijken naar wat ik zojuist geschoten heb. Door een nauwe vriendenrelatie aan te houden met veel collega-fotografen en op regelmatige basis workshops en vakevenementen te bezoeken, maar vooral ook door heel kritisch naar mijn eigen werk te kijken, kan ik de foto’s neerzetten zoals ik of mijn klant die voor ogen heeft

Alle werken van Vincent den Hertog


Waarom je kiest voor Schloss V op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Schloss V van Vincent den Hertog

Koop de foto Schloss V van Vincent den Hertog op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 286 483
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
108,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden