Schotse Hooglander Stabrechtse Heide

van Astrid Brouwers

- Werkcode: 190 823

Astrid Brouwers over Schotse Hooglander Stabrechtse Heide

Schotse Hooglander in zijn natuurlijke habitat op de Stabrechtse Heide. Hij probeerde zich te verstoppen, maar kon hem toch mooi in beeld krijgen. Mooie bruin/rode vacht tussen de donkerbruine vegetatie. Angstaanjagende hoorns.
Schotse Hooglander Stabrechtse Heide vind je in de categorieën Abstract, Fotografie, Habitat, Herfst, Indian Summer, Schotse Hooglanders, Strabrechtse Heide & Beuven, Verstoppertje, Wildlifefotografie en koehoorn.
Astrid Brouwers profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Astrid Brouwers

Hi, wat leuk dat je een kijkje komt nemen bij mijn werk! Mijn naam is Astrid Brouwers en ik heb een enorme passie voor de natuur. Ik geniet enorm van alles wat er groeit, bloeit en vooral krioelt. Met mijn foto’s wil ik graag anderen laten zien hoe mooi de natuur is en ook inspireren om zelf op pad te gaan. Daarom geef ik ook cursussen Natuurfotografie.
Dagelijks plaats ik een foto op Instagram ter inspiratie. Deze webshop wordt regelmatig aangevuld., maar mocht u op Insta een foto hebben gezien die u hier niet terug kunt vinden, kunt u mij altijd mailen. Deze zal ik dan alsnog toevoegen. Meer informatie vindt u op mijn website: https://www.acc-fotografie.nl

Alle werken van Astrid Brouwers


Waarom je kiest voor Schotse Hooglander Stabrechtse Heide als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Schotse Hooglander Stabrechtse Heide van Astrid Brouwers

Koop de foto Schotse Hooglander Stabrechtse Heide van Astrid Brouwers op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 190 823
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
106,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden