Shop nu met 10% korting Nog 4 dagen en 8 uur geldig!

Schotse Hooglander Stabrechtse Heide

van Astrid Brouwers

- Werkcode: 190823

Astrid Brouwers over Schotse Hooglander Stabrechtse Heide

Schotse Hooglander in zijn natuurlijke habitat op de Stabrechtse Heide. Hij probeerde zich te verstoppen, maar kon hem toch mooi in beeld krijgen. Mooie bruin/rode vacht tussen de donkerbruine vegetatie. Angstaanjagende hoorns.
Schotse Hooglander Stabrechtse Heide vind je in de categorieën Abstract, Fotografie, Habitat, Herfst, Schotse Hooglanders, Strabrechtse Heide & Beuven, Verstoppertje, Wildlifefotografie en koehoorn.
Astrid Brouwers profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Astrid Brouwers

Hi, wat leuk dat je een kijkje komt nemen bij mijn werk! Mijn naam is Astrid Brouwers en ik heb een enorme passie voor de natuur. Ik geniet enorm van alles wat er groeit, bloeit en vooral krioelt. Met mijn foto’s wil ik graag anderen laten zien hoe mooi de natuur is en ook inspireren om zelf op pad te gaan. Daarom geef ik ook cursussen Natuurfotografie.
Dagelijks plaats ik een foto op Instagram ter inspiratie. Deze webshop wordt regelmatig aangevuld., maar mocht u op Insta een foto hebben gezien die u hier niet terug kunt vinden, kunt u mij altijd mailen. Deze zal ik dan alsnog toevoegen. Meer informatie vindt u op mijn website: https://www.acc-fotografie.nl

Alle werken van Astrid Brouwers


Waarom je kiest voor Schotse Hooglander Stabrechtse Heide op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Schotse Hooglander Stabrechtse Heide van Astrid Brouwers

Koop de foto Schotse Hooglander Stabrechtse Heide van Astrid Brouwers op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 190823

Shop nu met 10% korting
Nog 4 dagen en 8 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 89 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.