Schotse Hooglander

van Mascha Boot

- Werkcode: 377 578

Mascha Boot over Schotse Hooglander

Deze Schotse Hooglander kwam rustig aanlopen, hij nam rustig de tijd om mij nieuwsgierig aan te kijken. Het zonlicht was perfect die dag, dit was rond het einde van de middag. Zijn vacht komt prachtig uit in het licht. De foto is genomen op de Bussemerheide.
Schotse Hooglander vind je in de categorieën Bussumerheide, Dieren, Digitale Kunst, Fotografie, Het Gooi, Landschappen, Schotse Hooglanders, Vacht en natuurlijk licht.
Mascha Boot profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Mascha Boot

Nice to meet you!

Ik ben Mascha Boot, fotografe & designer. Doorzettingsvermogen is mijn tweede naam. Vroeger had ik geen idee wat ik wilde worden. Dat ik creatief was, dat stond zeker vast. Altijd aan het kleuren en knutselen.

In 2016 kocht ik mijn eigen camera en sindsdien zijn wij onafscheidelijk van elkaar. Tijdens deze reizen laat ik mijn camera niet thuis, ik neem hem overal mee naar toe en wil zoveel mogelijk van de cultuur, omgeving en mensen vastleggen. Over het algemeen komen deze foto's dus ook in mijn shop terecht. Inmiddels ben ik al op vele plekken in de wereld geweest maar door Corona kom ik nu vooral veel in Zeeland.

Waar ik mijn glimlach aan te danken heb? Aan het feit dat ik eindelijk mijn dromen achterna ga, dat ik door middel van mijn talenten mensen een herinnering voor het leven mag geven.

Alle werken van Mascha Boot


Waarom je kiest voor Schotse Hooglander op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Schotse Hooglander van Mascha Boot

Koop dit digital art werk Schotse Hooglander van Mascha Boot als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 377 578
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.