Schotse hooglander

van Kaylee Koenis

- Werkcode: 993716

Kaylee Koenis over Schotse hooglander

Een schotse hooglander gefotografeerd op de Westerheide . In de vroege morgen tijdens de ochtend dauw. Deze foto geeft een gevoel van rust.

Het werk staat mooi in de woonkamer, maar ook in een werk-of slaapkamer. De foto zal een gevoel van rust creëren, ook door de rustig kleuren zal dit werk geen drukte geven in de omgeving waar deze komt te staan of hangen. Het mooiste zal dit werk staan of hangen op een rustig achtergrond.

Het is een werk waarin de natuur duidelijk zichtbaar is, zo zijn er nog takjes/bladeren te zien in de vacht van de schotse hooglander. Dit is bewust zo gelaten, ik vind het mooi om te laten zien hoe het er in het echt ook uitziet, geen perfecte schone vacht, maar een vacht waar alles van de natuur in blijft hangen.
Schotse hooglander vind je in de categorieën Dieren, Fotografie, Koeien, Natuur en Weer, Rust, Schotse Hooglanders en Westerheide (Noord-Holland).
Kaylee Koenis profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Kaylee Koenis

Ik ben Kaylee Koenis, ik ben voornamelijk bezig met wildlife-fotografie. Uiteraard hoop ik mensen blij te maken met mijn foto's, ik hoop mensen zo enthousiast te kunnen maken dat ze mijn werk aan de muur willen hangen.

Alle werken van Kaylee Koenis


Waarom je kiest voor Schotse hooglander op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Schotse hooglander van Kaylee Koenis

Koop de foto Schotse hooglander van Kaylee Koenis op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 993716
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
94 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.