Sella Massief in de Dolomieten

van René Groenendijk

- Werkcode: 265 848

René Groenendijk over Sella Massief in de Dolomieten

Vanaf de berghut onder aan de gletscher van de Marmolada zag ik tijdens het eten de bewolking open trekken. Eten kunnen we gelukkig elke dag, maar het laatste zonlicht op het Sella Massief in de Dolomieten zien we zelden. Dan maar koude spaghetti want de volgende dag moesten we over de groene bergrug.
Sella Massief in de Dolomieten vind je in de categorieën Bergen, Dolomieten, Fotografie, Italië, Kleuren, Landschappen, Rotsmassief, Sella Massief, Stilleven, Wolken, Zonsondergang en huttentocht.
René Groenendijk profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door René Groenendijk

Naast mijn fulltime baan ben ik op advies van mensen om mij heen meer met mijn foto's gaan doen. Dit heeft geleid tot het in 2017 starten van mijn eerste bedrijfje, Diga Verde Fotografie. En inmiddels heb ik al voor een flink aantal bedrijven mooie opdrachten mogen uitvoeren. Mijn passie voor reizen en fotograferen kan ik prima combineren. Ik bereid mijn reizen minutieus voor, met name op welke plek en hoe laat ik en bepaalde foto kan maken. Op https://www.digaverde.nl kun je meer van mijn reizen zien.

Alle werken van René Groenendijk


Waarom je kiest voor Sella Massief in de Dolomieten op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Sella Massief in de Dolomieten van René Groenendijk

Koop de foto Sella Massief in de Dolomieten van René Groenendijk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 265 848
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
117,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden