Sentinel Building

Sentinel Building van Joris Pannemans - Loris Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Sentinel Building van Joris Pannemans - Loris Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 401220
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
92 gratis verzending!

Omschrijving

Columbus Tower, ook bekend als het Sentinel Building, is een gebouw voor gemengd gebruik in San Francisco, Californië, voltooid in 1907. De kenmerkende koper-groene stijl in Flatiron-stijl wordt begrensd door Columbus Avenue, Kearny Street en Jackson Street, over de North Beach , Chinatown en financiële districten van de stad. Een groot deel van het gebouw is bezet door filmstudio American Zoetrope, en de begane grond herbergt een café dat is vernoemd naar het bedrijf. Het Sentinel-gebouw is het door San Francisco aangewezen bezienswaardigheid nr. 33.

Over Joris Pannemans - Loris Photography

Joris Pannemans - Loris Photography profielfotoMet mijn landschaps- en reisfotografie, probeer ik mijn liefde voor de natuur en het leven op deze planeet over te brengen. Gericht op het vastleggen van momenten van magisch licht overbrengend naar een kunstwerk, weerspiegelen mijn vastgelegde fracties van seconden een combinatie van geduld, doorzettingsvermogen en toewijding om de beelden vast te leggen op manieren dat mensen raakt.

Met mijn vrouw Loide reis ik over de hele wereld op zoek naar krachtige landschappen en diverse culturen waarbij elke foto een verhaal vertelt over het leven op deze planeet.

Veel plezier met het door jouw gekozen verhaal!!

Alle werken