Shanghai Skyline

van Chris Stenger

- Werkcode: 371 561

Chris Stenger over Shanghai Skyline

De beroemde skyline van het district Pudong in de Chinese wereldstad Shanghai. De zon gaat onder waardoor de lucht een roze kleur heeft, terwijl de wolkenkrabbers al verlicht zijn.
Shanghai Skyline vind je in de categorieën Architectuur, Azië, China, Fotografie, Moderne Tijd, Pudong, Reflectie (straling), Rivier, Shanghai, Water, Wolkenkrabbers en Zonsondergang.
Chris Stenger profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Chris Stenger

Chris Stenger is al meer dan 40 jaar een bevlogen landschapsfotograaf, natuurfotograaf en reisfotograaf. Hij is een beschouwende en rustig werkende fotograaf, die er plezier in heeft om uren of dagenlang met één onderwerp bezig te zijn. Nieuwsgierigheid, toewijding en technische perfectie zijn daarbij belangrijke sleutelwoorden. Meer foto's van Chris Stenger vindt u op zijn website https://www.stenger.nl

Alle werken van Chris Stenger


Waarom je kiest voor Shanghai Skyline op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Shanghai Skyline van Chris Stenger

Koop de foto Shanghai Skyline van Chris Stenger op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 371 561
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden