Sint-Annatunnel Antwerpen

Sint-Annatunnel Antwerpen van Perry Dolmans

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Sint-Annatunnel Antwerpen van Perry Dolmans

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 362525
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
76 gratis verzending!

Omschrijving

De Sint-Annatunnel is een tunnel die open gegaan is in 1933 en het centrum van Antwerpen verbindt met Linkeroever. Het is een verbinding onder de Schelde door en alleen toegankelijk voor voetgangers en fietsers.

De Sint-Annatunnel is zeker de moeite waard om eens te bezoeken, zeker met zijn houten roltrappen is dit een echt monument.

Over Perry Dolmans

Perry Dolmans profielfotoZodra ik een beetje tijd heb....dan begint het te kriebelen....de straten van Antwerpen roepen me. Dan pak ik mijn camera en ben ik op pad, op pad door de straten van Antwerpen. Graag deel ik met jullie de mooiste beelden uit Antwerpen en geef jullie de kans om deze beelden thuis of op kantoor zelf aan de muur te hangen.Heb je ergens op een van mijn kanalen een foto voorbij zien komen die ik nog niet aanbied voor aan de wand, schroom je niet en stuur mij een berichtje. Dan zal ik de gewenste foto waarschijnlijk spoedig aanbieden voor aan de muur. Ook komt het natuurlijk wel eens voor dat ik een mooie foto buiten Antwerpen maak, ook deze deel ik dan natuurlijk met jullie!

Alle werken