Sint Lambertus kerk Beers #5

van Lex Schulte

- Werkcode: 724 815

Lex Schulte over Sint Lambertus kerk Beers #5

De Sint Lambertus kerk te Beers, Noord-Brabant. Deze foto is genomen met een aangepaste camera die alleen infrarood licht waarneemt. In de nabewerking is de infrarood opname teruggezet naar eenzwart wit opname. Deze omzetting geeft net een ander klerupatroon dan normaal zwart wit, de bomen worden bijvoorbeeld veel wityter. Het geeft licht vervreemdende en aparte sfeer aan een foto.
De Sint Lambertuskerk is een neogotische kruisbasiliek, waarvan Caspar Franssen de architect was. De kerk werd in 1891 ingewijd. Het interieur bevat muurschilderingen, gebrandschilderde ramen, een kruisweg en een Smits-orgel. De 15e-eeuwse toren van de eerste kerk van Beers is bij de sloop van de middeleeuwse kerk bewaard gebleven. Ze heeft geen steunberen en telt drie geledingen die met spitsboognissen zijn versierd. De toren werd verhoogd en kreeg een nieuwe spits. Op het kerkhof zijn een aantal historische graven, een piëta en een calvariegroep te vinden die, evenals de kerk, als rijksmonument zijn geklasseerd.
Sint Lambertus kerk Beers #5 vind je in de categorieën Beers (Noord-Brabant), Beschermd dorpsgezicht, Brabant, Cuijk (gemeente), Digitale Kunst, Dorp, Fotografie, Infraroodfotografie, Land van Cuijk, Religieuze architectuur en Stedelijke landschappen.
Lex Schulte profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Lex Schulte

Ik ben een leraar met een hobby die het leuk vindt om te delen wat hij heeft gemaakt.

Volg mij ook op instagram en facebook

Shotbylex

Alle werken van Lex Schulte


Meer weten over Lex Schulte?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Sint Lambertus kerk Beers #5 als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Sint Lambertus kerk Beers #5 van Lex Schulte

Koop dit digital art werk Sint Lambertus kerk Beers #5 van Lex Schulte als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 724 815
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
92,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden