Sissia Klooster / Kefalonia

Sissia Klooster / Kefalonia van Ellen Driesse

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 63751

Sissia Klooster / Kefalonia van Ellen Driesse

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
99 gratis verzending!
Sissia Klooster / Kefalonia van Ellen Driesse

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Het klooster van de Maagd Maria van Sissia ligt aan Lourdas Bay. Er wordt gezegd dat St. Franciscus van Assisi, een advies op basis van de naam van het klooster, gesticht.
St Franciscus van Assisi is de beschermer van dieren, vogels en de wereld van de natuur.
Het klooster was vroeger een zeer rijke klooster en vele belangrijke monniken leefden er, net als de schilder Gerasimos Kokkinos. Onder de pictogrammen die de kerk ingericht was "Maagd Maria" van de beroemde schilder Tsangarola, die nu wordt bewaard in het museum van St Andrew in Peratata.
In 1676 introduceerde de Venetianen een jaarlijkse mars van de Sissia klooster naar de hoofdstad Castro op het feest van Sint Marcus.
Een mannelijke klooster, het werd gebouwd in de 13e eeuw, toen Franciscus van Assisi organiseerde een klooster gewijd aan de Maagd die behoren tot de Latijnse Episcopi van Kefalonia.
Tijdens de middeleeuwen werd de orthodoxe religie introduceerde naar het klooster leidt tot een gecombineerde orthodoxe en rooms-katholieke kloosterleven, die niet altijd rustig was!
In 1953 de aardbevingen, die het eiland volledig schudde, verwoest het klooster, dus een nieuw gebouw werd gebouwd in de buurt een beetje bergop.

Over Ellen Driesse

Ellen Driesse profielfotoDag mensen, leuk dat u geïnteresseerd bent in ons werk. Wij zijn een stel wat helemaal gaat voor onze passie, en dat is de fotografie. We wonen in het mooie West- Zeeuws Vlaanderen tegen Belgie aangeplakt dicht bij strand en zee. Onze interesse is zeer breed, u kunt foto's in de volgende thema's vinden in onze portfolio; Landschap, Macro, Flora en Fauna, Straatfotografie, Architectuur, Minimalisme, etc....Op onze website https://www.photophila.nl kunt u onze uitgebreide collectie bekijken. Mocht daar juist de foto tussen zitten die u graag aan de muur zou hebben kunnen we dat voor u regelen. Stuur ons een berichtje naar e.pladdet@zeelandnet.nl en geef uw voorkeur aan, dan plaatsen wij deze zo spoedig mogelijk in deze webshop. Ook voor verdere vragen mag u ons een mailtje sturen. Veel kijkplezier..!
Met een Zeeuwse groet, Ben & Ellen Driesse-Pladdet

Alle werken