Skateboarding in Venice

van Bas Koster

- Werkcode: 192 466

Bas Koster over Skateboarding in Venice

Het Skateboard park in Venice Beach, California is wereldberoemd. Je zit hier dagelijk de beste skateboarders van California. De locatie van het strand en de ambiance maken dit een van me favorite plekken.
Skateboarding in Venice vind je in de categorieën Californië, Fotografie, Modern, Skatebaan, Skateboard, Skateboarden, Skaten, Venice Beach, skatebowl en studiokoster.
Bas Koster profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Bas Koster

Ik ben een 30+er die woont en werkt vanuit Santa Barbara California. Ik maak foto's van alles om me heen tijdens me reizen en hier thuis waar ik woon in een ouwe Airstream samen met me vrouw en hond.Ik ben gek van de natuur en ben het liefst de hele dag buiten. Vaak met de camera, maar ook op de fiets, surfplank of met zaag in me hand om wat moois te maken.

Alle werken van Bas Koster


Waarom je kiest voor Skateboarding in Venice als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Skateboarding in Venice van Bas Koster

Koop de foto Skateboarding in Venice van Bas Koster op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 192 466
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
176,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden