Skûtsje klassieke Friese Tjalk zeilboot

van Sjoerd van der Wal

- Werkcode: 390 965

Sjoerd van der Wal over Skûtsje klassieke Friese Tjalk zeilboot

Skûtsje klassieke Friese Tjalk zeilboot van het dorp Grou tijdens de jaarlijkse 2018 SKS Skûtsjesilen races op het Sneekermeer bij Terherne in Friesland. De race op het Sneekermeer werd gewonnen door het Skutsje van Grou.
Gelimiteerde oplage van 100 prints.
Skûtsje klassieke Friese Tjalk zeilboot vind je in de categorieën Boten & Schepen, Fotografie, Friesland, Friezen, Klassieker, Meren, Millésime, Segelboot, Skûtsjesilen, Sneekermeer, Zeilen en Zeilschip.
Sjoerd van der Wal profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sjoerd van der Wal

Fotograaf met met de lens gericht op natuur en landschappen en alles wat rijdt, vaart en vliegt. Ik maak veel beelden in de IJsseldelta rond mijn woonplaats Kampen, maar ook tijdens mijn reizen naar bijvoorbeeld Portugal, Frankrijk, IJsland, Noorwegen of Schotland. Verder heb ik een uitgebreide collectie automotive werk, met name klassieke auto's en foto's van treinen, vliegtuigen en schepen. Mocht je een ergens een foto van mij hebben gezien die niet op Werk aan de Muur staat, laat het dan even weten, dan voeg ik deze toe aan mijn shop.

Alle werken van Sjoerd van der Wal


Meer weten over Sjoerd van der Wal?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Skûtsje klassieke Friese Tjalk zeilboot als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Skûtsje klassieke Friese Tjalk zeilboot van Sjoerd van der Wal

Koop de foto Skûtsje klassieke Friese Tjalk zeilboot van Sjoerd van der Wal op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 390 965
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
145,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden