Skyline New York zwart-wit

van Bart van Dinten

- Werkcode: 341 079

Bart van Dinten over Skyline New York zwart-wit

De skyline van lower Manhattan New York City in de avond gefotografeerd vanuit Brooklyn.
Skyline New York zwart-wit vind je in de categorieën Brooklyn, Brooklyn Bridge, City View, Fotografie, Manhattan, Nachtfotografie, New York, Skyline en Zwart-wit.
Bart van Dinten profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Bart van Dinten

Mijn passie voor fotografie begon in 1982 met wat kiekjes. Na aanschaf van een digitale camera in 2006 werd fotografie een serieuze hobby en ging het registreren over in fotograferen. Genietend van de wereld om ons heen wil ik mooie herinneringen maken door mooie plekken op mijn wijze vast te leggen. Ik vind het heerlijk om de rust op te zoeken en door de natuur te wandelen, op zoek naar mooie landschappen. Deze herinneringen wil ik graag delen en ik vind het daarom leuk om mijn werken aan te bieden op Werk aan de Muur. Mocht je meer van mijn werken willen bekijken, neem dan gerust eens een kijkje op mijn website https://www.bartvandinten.nl.

Alle werken van Bart van Dinten


Waarom je kiest voor Skyline New York zwart-wit als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Skyline New York zwart-wit van Bart van Dinten

Koop de foto Skyline New York zwart-wit van Bart van Dinten op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 341 079
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden