Skyline Rotterdam vanaf de Maastoren

Skyline Rotterdam vanaf de Maastoren van Mart Stevens

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Skyline Rotterdam vanaf de Maastoren

van Mart Stevens

Skyline Rotterdam vanaf de Maastoren van Mart Stevens

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 322723
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
118 gratis verzending!

Omschrijving

Zonsondergang bij Rotterdam gezien vanaf de Maastoren met rechts op de voorgrond de Erasmusbrug. Op afstand is de Euromast te zien, de Veerhaven en Dijkzicht. Foto os gemaakt ten behoeve van het 75 jarig jubileum van De Havenloods, het Rotterdamse huis aan huisblad van de Persgroep BV

Dit werk wordt aangeboden door Mart Stevens

Mart Stevens profielfotoMart Stevens Project Fotografie, Van der Helmstraat 274, 3067HL Rotterdam, GSM 0031630962440. Professioneel en gediplomeerd vak fotograaf. Brede vakkennis van landschap-, architectuur-, product-, reportage-, documentaire- en bedrijfsfotografie. Werkt business to business. Ik maak zowel (levensgrote) Panorama's als Fine Art of illustratie en maak tevens de originele Google Streetview virtuele bedrijfs panorama's als Google Trusted Photographer. Ik ben freelance fotograaf voor De Persgroep BV. Het aangeboden werk is deels mijn vrije werk. Het maken van beeldmateriaal buiten een opdracht om inspireert mij te blijven zoeken naar nieuwe technieken. Vindt u niet wat u zoekt? Ik overleg graag met u welk beeld materiaal u zoekt en help u vervolgens met de juiste foto voor aan de muur maar ook website, boekwerk, brochure enzovoort. Neem vrijblijvend contact met mij op!

Alle werken