Shop nu met 10% korting Nog 1 dag en 23 uur geldig!

Skyline Rotterdam

van Arjen Roos

- Werkcode: 243381

Arjen Roos over Skyline Rotterdam

Een zeer gedetailleerd werk met de skyline van Rotterdam gezien vanaf de Euromast richting de Kop van Zuid met de Rotterdam, Erasmusbrug, Hotel New York, Nieuwe Maas en in de voorgrond de Westerlaantoren.

Dit kleurrijke werk leent zich uitstekend om erg groot afgedrukt te worden door de vele fijne details en hoge resolutie en belooft een sieraad voor aan de muur voor de echte Rotterdam liefhebber.

Dit werk is oorspronkelijk gemaakt om aan de muur in een Rotterdams ziekenhuis waar ik werk te hangen omdat we feedback van patiënten kregen dat de kamers te steriel wit waren.

Dit werk hangt in een onderzoekskamer van het Franciscus lokatie Gasthuis in Rotterdam.
Arjen Roos profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arjen Roos

In een ver verleden heb ik veel met photoshop gewerkt, dus toen ik als hobby steeds vaker ging fotograferen was het als vanzelf dat ik in photoshop mijn foto's nog iets mee kon geven.
Tegenwoordig leunt mijn werk zeer sterk op het gebruik van beeld bewerkings software om zowel mijn foto's als mijn digitale tekeningen en schilderijen helemaal af te maken.
Als ik mijn onderwerp niet kan fotograferen of tekenenen/schilderen dan is daar altijd nog de 3d modeleer software waardoor zo'n beetje alles mogelijk wordt.
Op mijn website ArjenRoos.nl staat meer informatie en worden een groot aantal werken extra uitgelicht. Op ArjenRoos.com staat veel informatie over hoe mijn werken tot stand komen.
Mocht een digitaal schilderij het net niet zijn voor u vanwege een verkeerde kleur, toning, formaat of iets dergelijks neem gerust contact met mij op om te bespreken of aanpassingen die u graag zou zien mogelijk zijn.

Alle werken van Arjen Roos


Meer weten over Arjen Roos?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Skyline Rotterdam op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Skyline Rotterdam van Arjen Roos

Koop dit digital art werk Skyline Rotterdam van Arjen Roos als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 243381

Shop nu met 10% korting
Nog 1 dag en 23 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123 111 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.