Skyline van Deventer aan de IJssel in de avond

van Merijn van der Vliet

- Werkcode: 200 727

Merijn van der Vliet over Skyline van Deventer aan de IJssel in de avond

Skyline van Deventer aan de IJssel in de avondschemering. Met oude huizen aan de Welle. Op de achtergrond de karakteristieke Grote of Lebuïnuskerk, een gotische hallenkerk. In de Middeleeuwen was het de hoofdkerk van de stad en een van de voornaamste kerken binnen het bisdom Utrecht.

Deze foto is gemaakt in de avondschemering van 13 maart 2016,
Skyline van Deventer aan de IJssel in de avond vind je in de categorieën Architectuur, Avond, Deventer, Dordrecht, Fotografie, IJssel, Kade, Kathedraal, Merijn van der Vliet, Nachtfotografie, Nederland, Religieuze architectuur, Rivier, Skyline, Spiegelbeeld (reflectie) en Welle (Deventer).
Merijn van der Vliet profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Merijn van der Vliet

In mijn foto's zoek ik vaak naar balans en verstilling. Daarnaast heb ik 'less is more' hoog in het vaandel staan: doordringen tot de absolute kern van wat ik wil 'vertellen'. Ik fotografeer als freelancer voor verschillende opdrachtgevers. Vrijwel altijd op locatie en met gegeven omstandigheden.

Een autonome serie waar ik sinds eind 2011 aan werk is Donker Utrecht; foto's van Utrechtse plekken na zonsondergang. http://www.donkerutrecht.nl

Alle werken van Merijn van der Vliet


Waarom je kiest voor Skyline van Deventer aan de IJssel in de avond als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Skyline van Deventer aan de IJssel in de avond van Merijn van der Vliet

Koop de foto Skyline van Deventer aan de IJssel in de avond van Merijn van der Vliet op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 200 727
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
132,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden