Skyline van rotterdam in het blauwe uur

van Ilya Korzelius

- Werkcode: 141 220

Ilya Korzelius over Skyline van rotterdam in het blauwe uur

De kop van zuid in het blauwe uur vanaf de veerhaven gefotografeerd met de christian radich op de achtergrond.
Skyline van rotterdam in het blauwe uur vind je in de categorieën Architectuur, Avond, Blauw, Blauwe uur, Blauwuur, Boten & Schepen, Christian Radich (schip, 1937), Cruise Terminal Rotterdam, Donker, Erasmusbrug, Flat, Fotografie, Havens, Havens van Rotterdam, Holland-Amerika Lijn, Huis (woning), Kantoorgebouw, Kleuren, Landschappen, Lucht, Moderne Architectuur, Nachtfotografie, Nederland, Nieuwbouw, Reflectie, Reflectie (straling), Rivier, Rotterdam, Rotterdam-Zuid, Schip (bouwkunst), Skyline, Stedelijke landschappen, Steden, Water, Wilhelminapier, Wolkenkrabbers, Zeilschip, Zonsondergang, blauw uur, cruise schip en lichteffect.
Ilya Korzelius profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ilya Korzelius

Sinds 2009 ben ik actief gaan fotograferen met mijn spiegelreflexcamera. Ik heb een voorkeur voor (stads)landschappen. Ik woon vlak bij Rotterdam en heb daarom veel werken van de skyline van rotterdam in mijn portfolio. In het landschap is mooi licht voor mij het allerbelangrijkste. Ik ga voor sfeer en trek er graag vroeg op uit om het mooiste licht van de dag te "vangen". In mijn portfolio zijn ook veel werken van mijn verre reizen naar de VS, Canada en Azië te vinden.

Alle werken van Ilya Korzelius


Meer weten over Ilya Korzelius?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Skyline van rotterdam in het blauwe uur als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Skyline van rotterdam in het blauwe uur van Ilya Korzelius

Koop de foto Skyline van rotterdam in het blauwe uur van Ilya Korzelius op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 141 220
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
108,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden