Slagerij in Delhi India

Slagerij in Delhi India van Gonnie van de Schans

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Slagerij in Delhi India van Gonnie van de Schans thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 131739

Slagerij in Delhi India van Gonnie van de Schans

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Slagerij in Delhi India van Gonnie van de Schans

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

In een klein steegje in een wijk achter het hotel in Delhi, India, ligt deze slagerij. Het hele steegje bestaat uit uitbeenderijen, slagerijen. Allen bemand door moslimmannen. Het steegje is donker, maar daardoor toch niet echt koel. Het vlees wordt niet gekoeld en er zwermen dan ook veel vliegen rond. De man slijpt zijn messen, de poes wacht haar kans op een lekker hapje af.

Over Gonnie van de Schans

Gonnie van de Schans profielfotoMijn naam is Gonnie van de Schans. Fotograferen is mijn passie en sinds een aantal jaren ligt mijn voorkeur bij natuurfotografie. Ik vind het heerlijk om naar buiten te gaan en in de natuur een mooi onderwerp te zoeken. De ene keer is dat een prachtig landschap, een andere keer een vogel of dier. Vaak zijn de onderwerpen erg klein zoals bloemen en insecten. Dan gebruik ik een macro-objectief om details in beeld te brengen. Meestal lig ik daarbij languit op de grond om het licht zo mooi mogelijk te vangen en een magisch beeld te creëren. Spreekt mijn werk je aan, dan hangt een van mijn beelden misschien binnenkort aan jouw muur. Veel plezier bij het bekijken van mijn foto's.

Alle werken