Sloep met spiegelbeeld

Sloep met spiegelbeeld van Fotografie Jeronimo

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Sloep met spiegelbeeld

van Fotografie Jeronimo

Sloep met spiegelbeeld van Fotografie Jeronimo

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 492350
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119 gratis verzending!

Omschrijving

Tijdens mijn reportage in Sint-Philipsland (op het eiland Tholen, provincie Tholen) was het windstil en lag deze sloep onderaan de dijk in het water. Vanwege het rimpelloze water was de reflectie perfect zodat ik deze foto heb kunnen maken.

Dit werk wordt aangeboden door Fotografie Jeronimo

Fotografie Jeronimo profielfotoAl van jongs af aan ben ik geïnteresseerd geweest in, en bezig geweest met, fotografie. De keuze om later dan ook als zelfstandig professioneel fotograaf aan het werk te gaan was dan ook snel gemaakt. Inmiddels heb ik mij ontwikkeld tot een allround fotograaf, onder de naam Fotografie Jeronimo, met bruidsfotografie, portretfotografie, natuurfotografie en dierenfotografie als specialisatie.Daarnaast ben ik als freelance-fotograaf werkzaam voor tal van (regionale en nationale) media. Niet alleen maak ik hierbij nieuwsreportages voor diverse kranten en internetmedia maar tevens bedrijfsreportages t.b.v. vakbladen.

Alle werken