Slovenië Predelu mountains

van Freddy Hoevers

- Werkcode: 315 249

Freddy Hoevers over Slovenië Predelu mountains

Via een doodlopende weg rijdend naar een bergtop voor prachtige uitzichten. Door de beheerders gewaarschuwd dat het niet zo'n helder weer is en het uitzicht belemerd. Ik zelf ben gek op ruige luchten, tenminste zo lang het droog blijft. Deze soort bewolking past presies bijhet ruige berglandschap hier in Slovenië.

Slovenië Predelu mountains
Slovenië Predelu mountains vind je in de categorieën Bergen, Fotografie, Panoramafotografie, Predella, Slovenië, Tolmin en Wandelpad.
Freddy Hoevers profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Freddy Hoevers

Hallo, Ik ben Freddy Hoevers kunst en decoratieschilder en breed bezig is met mijn vak om mooie werken te maken. Kijk u eens op mijn website https://www.hoevers-almelo.nl Een muurschildering kun je eenvoudig niet via internet verkopen maar ik zal hier een reeks werken presenteren die geschikt zijn voor deze webwinkel. Mocht u een werk kopen zal ik het leuk vinden om een foto te zien waar het hangt.

Alle werken van Freddy Hoevers


Waarom je kiest voor Slovenië Predelu mountains als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Slovenië Predelu mountains van Freddy Hoevers

Koop de foto Slovenië Predelu mountains van Freddy Hoevers op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 315 249
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
132,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden