Snoek in de put van Ekeren

Snoek in de put van Ekeren van Filip Staes

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Snoek in de put van Ekeren van Filip Staes

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 686905
Kies het materiaal Meer informatie
Naadloos behang
Kies materiaal opties Speciale wens?
Vul jouw maten in en kies de uitsnede
cm
cm
We printen het behang uit één stuk. Bij de gekozen maat tellen we 10 cm op zodat je marge hebt. Meer uitleg over de marges.
294 gratis verzending!

Omschrijving

Het is mei. Ook het leven onder water komt volop in gang. Tussen de waterplanten verschuilt een snoek die in hinderlaag ligt te wachten tot er een prooi voorbijzwemt.

Dit werk wordt aangeboden door Filip Staes

Filip Staes profielfotoMijn naam is Filip Staes en in 1992 ben ik beginnen duiken. Na enkele jaren wou ik al de prachtige dingen die ik zag delen met anderen. ik begon te fotograferen en al snel groeide het maken van beelden uit tot een ware passie. In 2000 begon ik deel te nemen aan fotografiewedstrijden. Inmiddels heb ik heel wat prijzen in binnen- en buitenland behaald. ( http://www.fsfotografie.be/wedstrijden.)Mijn foto's zijn herinneringen aan fantastische en spectaculaire ervaringen, maar ook momenten van geduld en frustratie. Het is inmiddels een natuurlijke drang geworden mij te omgeven in de mooiste maar soms meest mensonvriendelijke omgeving op deze aardbol. Op zoek naar een betoverende wereld, een plaats waar ik tot rust kom. Eén flits, één fractie van een seconde heb ik slechts nodig om mijn fantasie vast te leggen in een gevoel dat mensen kan raken.

Alle werken

Klantfoto's: Snoek in de put van Ekeren van Filip Staes

Klantfoto: Snoek in de put van Ekeren van Filip Staes, als naadloos behang