Onderwaterdroom

van Filip Staes

- Werkcode: 977 217

Filip Staes over Onderwaterdroom

Ik kreeg een mail van Patty of ik met haar een onderwater fotossessie in TODI wou doen. Patty is volslank en ze vermeldde dit ook in haar mail. Mijn antwoord was kort en bondig: ik probeer iedereen zo mooi mogelijk in beeld te brengen. De sessie duurde uiteindelijk meer dan twee uur omdat Patty een enorme wilskracht had om door te gaan. Hoe meer beelden ik kan maken, hoe meer kans dat er uitstekende foto's tussen zitten. Elke namiddag worden er gedurende een kwartiertje luchtbellen door het water geblazen om de vissen van zuurstof te voorzien. Dan krijgt de onderwaterwereld iets magisch en is het een kwestie om zoveel mogelijk foto's te maken. De bellengordijnen vormen een perfecte achtergrond voor de foto's. Deze pose sprong er uit omdat er een zekere kwetsbaarheid en tegelijk ook kracht van uitstraalt.
Onderwaterdroom vind je in de categorieën België, Bellen, Blauw, Fotografie, Fotomodel, Kracht, Onder water, Onderwaterfotografie, Sfeer (gevoel), Underwater!, Water, Zoet water en Zoet water in de Lage Landen.
Filip Staes profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Filip Staes

Welkom op mijn fotografiepagina. In 1992 ben ik besmet met het duikvirus. Na enkele jaren wou ik al de prachtige dingen die ik zag delen met anderen. ik begon te fotograferen en al snel groeide het maken van beelden uit tot een ware passie. In 2000 begon ik deel te nemen aan fotografiewedstrijden. Inmiddels heb ik heel wat prijzen in binnen- en buitenland behaald. Mijn foto's zijn herinneringen aan fantastische en spectaculaire ervaringen, maar ook momenten van geduld en frustratie. Het is inmiddels een natuurlijke drang geworden mij te omgeven in de mooiste maar soms meest mensonvriendelijke omgeving op deze aardbol. Op zoek naar een betoverende wereld, een plaats waar ik tot rust kom. Eén flits, één fractie van een seconde heb ik slechts nodig om mijn fantasie vast te leggen in een gevoel dat mensen kan raken.

Alle werken van Filip Staes


Waarom je kiest voor Onderwaterdroom op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Onderwaterdroom van Filip Staes

Koop de foto Onderwaterdroom van Filip Staes op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 977 217
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.