Space Cube

van Remco Lefers

- Werkcode: 176 564

Remco Lefers over Space Cube

Opname van Glow 2015 in Eindhoven.

Dit kunstwerk heet: N-LIGHT MEMBRANE CUBE

Drie van de zes oppervlakten van de kubus zijn gemaakt van flexibel membraan (spiegelfolie) met daaraan een luchttank verbonden. De andere drie spiegels bestaan uit semi-transparant spionage glas. Door het opblazen en leeglopen van de luchttank wordt het membraan hol of bol waardoor de weerspiegelingen veranderen. De heldere weerspiegelingen van het glas, de doorschijnende spiegels en de ruige verschijning van het schroevendraaier-mechanisme van de balg, sluiten elke vorm van digitale illusie uit en stellen ons gerust dat de deformatie en de desintegratie echt is.

Artiest: NUMEN/FORUSE

(tekst: Organisatie Glow)
Space Cube vind je in de categorieën Abstract, Blauw, Contemporary, Digitale Kunst, Fotografie, Kubus, Kunst, Lichtval, Modern en Surrealisme.
Remco Lefers profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Remco Lefers

Remco Lefers, woonachtig in Deventer. Fotografie interesses: Landschappen, Stadsaanzichten, Architectuur en Urban Exploration.

Alle werken van Remco Lefers


Waarom je kiest voor Space Cube als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Space Cube van Remco Lefers

Koop dit digital art werk Space Cube van Remco Lefers als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 176 564
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
110,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden