Space Cube

van Remco Lefers

- Werkcode: 176564

Remco Lefers over Space Cube

Opname van Glow 2015 in Eindhoven.

Dit kunstwerk heet: N-LIGHT MEMBRANE CUBE

Drie van de zes oppervlakten van de kubus zijn gemaakt van flexibel membraan (spiegelfolie) met daaraan een luchttank verbonden. De andere drie spiegels bestaan uit semi-transparant spionage glas. Door het opblazen en leeglopen van de luchttank wordt het membraan hol of bol waardoor de weerspiegelingen veranderen. De heldere weerspiegelingen van het glas, de doorschijnende spiegels en de ruige verschijning van het schroevendraaier-mechanisme van de balg, sluiten elke vorm van digitale illusie uit en stellen ons gerust dat de deformatie en de desintegratie echt is.

Artiest: NUMEN/FORUSE

(tekst: Organisatie Glow)
Space Cube vind je in de categorieën Abstract, Blauw, Contemporary, Digital Art, Fotografie, Kubus, Kunst, Lichtval, Modern en Surrealisme.
Remco Lefers profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Remco Lefers

Remco Lefers, woonachtig in Deventer. Fotografie interesses: Landschappen, Stadsaanzichten, Architectuur en Urban Exploration.

Alle werken van Remco Lefers


Waarom je kiest voor Space Cube op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Space Cube van Remco Lefers

Koop dit digital art werk Space Cube van Remco Lefers als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 176564
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.