Spaceship Saint Exupéry II

van Sander van der Werf

- Werkcode: 355 399

Sander van der Werf over Spaceship Saint Exupéry II

Close-up van het TGV station van vliegveld Lyon-Saint-Exupéry. De opvallende waaiervormige luifel van het treinstation is ontworpen door de Spaanse architect Santiago Calatrava. Het doet vanuit sommige hoeken eerder aan een ruimteschip dan aan een station denken.
Spaceship Saint Exupéry II vind je in de categorieën Arch, Architectuur, Exterieur, Exupéry, Fotografie, Frankrijk, Lyon, Ruimtevaartuig, Saint Exupery, Treinstations, Vliegveld en Zwart-wit.
Sander van der Werf profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sander van der Werf

Sander van der Werf (1973) heeft illustratie gestudeerd aan kunstacademie Minerva in Groningen. Als buitensporter in hart en nieren is hij zich in de loop der jaren naast het illustreren en maken van wandschilderingen steeds meer gaan bezighouden met (buitensport)fotografie. Hij is zodoende gespecialiseerd in outdoor-, reis- en landschapsfotografie. Sander heeft artikelen en foto's gepubliceerd in o.a. Op Pad, Bergen Magazine, Outdoor Magazine, Limits en Hoogtelijn. Favoriete onderwerpen zijn hiken, Lapland, alpinisme en winteravontuur. Hiernaast maakt Sander o.a. foto's in opdracht en voor verschillende Stockfotobureaus. In Nederland houdt hij zich vooral bezig met landschapsfotografie. Sander fotografeert en filmt met een Sony full frame camera en werkt met Apple en Lightroom.

Alle werken van Sander van der Werf


Waarom je kiest voor Spaceship Saint Exupéry II als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Spaceship Saint Exupéry II van Sander van der Werf

Koop de foto Spaceship Saint Exupéry II van Sander van der Werf op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 355 399
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden