Spelende jonge poolvossen in tegenlicht

Spelende jonge poolvossen in tegenlicht van Jaap La Brijn

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Spelende jonge poolvossen in tegenlicht

van Jaap La Brijn

Spelende jonge poolvossen in tegenlicht van Jaap La Brijn

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 337369
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
104 gratis verzending!

Omschrijving

Een prachtige avond in Dovrefjell, Noorwegen. De laagstaande zon toverde een lichtkrans rond de jonge, spelende poolvossen.

Dit werk wordt aangeboden door Jaap La Brijn

Jaap La Brijn profielfotoJaap La Brijn fotografeert al ruim 40 jaar. In het begin vooral vogels en de laatste vijftien jaar naast vogels steeds meer zoogdieren en landschappen. Heel lang was zijn belangrijkste doel het goed en scherp vastleggen van dieren en vogels; de laatste jaren is dit steeds meer verschoven naar het maken van bijzondere foto’s onder het motto: ongewoon vastleggen van het gewone, gewoon vastleggen van het ongewone. Daarbij zijn lichtval en omgeving net zo belangrijk als het onderwerp zelf. Voorwaarde daarbij is dat vogels en dieren er zich niet van bewust zijn dat er mensen in de buurt zijn en ze zich dus zo natuurlijk mogelijk gedragen. Tot een paar jaar geleden fotografeerde hij (buiten Nederland) bijna uitsluitend in Scandinavië, maar de laatste twee jaar is de aandacht verschoven naar fotodoelen in Zuid-Europa. Daarbij blijven vogels, zeker in Nederland, het hoofdonderwerp, maar vier dagen in een klein hutje wachten op het passeren van de Iberische lynx hoort daar ook bij.

Alle werken