Spelende jonge poolvossen in tegenlicht

van Jaap La Brijn

- Werkcode: 337 369

Jaap La Brijn over Spelende jonge poolvossen in tegenlicht

Een prachtige avond in Dovrefjell, Noorwegen. De laagstaande zon toverde een lichtkrans rond de jonge, spelende poolvossen.
Spelende jonge poolvossen in tegenlicht vind je in de categorieën Bergen, Dieren, Digitale Kunst, Fotografie, Illustraties, Juveniel, Landschappen, Natuur en Weer, Natuurfotografie, Noorwegen, Vossen, Wildlifefotografie en Zonsondergang.
Jaap La Brijn profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jaap La Brijn

Jaap La Brijn fotografeert al ruim 40 jaar. In het begin vooral vogels en de laatste vijftien jaar naast vogels steeds meer zoogdieren en landschappen. Heel lang was zijn belangrijkste doel het goed en scherp vastleggen van dieren en vogels; de laatste jaren is dit steeds meer verschoven naar het maken van bijzondere foto’s onder het motto: ongewoon vastleggen van het gewone, gewoon vastleggen van het ongewone. Daarbij zijn lichtval en omgeving net zo belangrijk als het onderwerp zelf. Voorwaarde daarbij is dat vogels en dieren er zich niet van bewust zijn dat er mensen in de buurt zijn en ze zich dus zo natuurlijk mogelijk gedragen. Tot een paar jaar geleden fotografeerde hij (buiten Nederland) bijna uitsluitend in Scandinavië, maar de laatste twee jaar is de aandacht verschoven naar fotodoelen in Zuid-Europa. Daarbij blijven vogels, zeker in Nederland, het hoofdonderwerp, maar vier dagen in een klein hutje wachten op het passeren van de Iberische lynx hoort daar ook bij.

Alle werken van Jaap La Brijn


Waarom je kiest voor Spelende jonge poolvossen in tegenlicht als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Spelende jonge poolvossen in tegenlicht van Jaap La Brijn

Koop de illustratie Spelende jonge poolvossen in tegenlicht van Jaap La Brijn op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 337 369
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden