Sporen op Rainbow beach, Queensland, Australie

van Rietje Bulthuis

- Werkcode: 129293

Rietje Bulthuis over Sporen op Rainbow beach, Queensland, Australie

Rainbow beach, Queensland, Australie. Zo genoemd vanwege het veelkleurige zand. Een kleurrijk plaatje.
Bijna net zo kleurrijk als de regenboog.
Sporen in het zand, sporen in de lucht en sporen in de duinen.
Rainbow beach is een populaire toeristische bestemming, zowel op zichzelf als als toegangspoort tot Fraser Island.
Ik ben zelf ook naar Fraser Island gegaan.
Queensland is een staat in het noordoosten van Australië. Queensland is in oppervlakte op een na de grootste en in bevolking op twee na de grootste deelstaat van Australië. De staat is genoemd naar Koningin Victoria, de monarch ten tijde van de vestiging van de voormalige kolonie. De hoofdstad en grootste stad van Queensland is Brisbane, gelegen in het zuidoosten van de staat. Het noordelijke gedeelte van de staat, gescheiden door de Steenbokskeerkring is tropisch. Het zuiden is subtropisch.
Dit prachtige strand is een mooie toeristische bestemming.
Sporen op Rainbow beach, Queensland, Australie vind je in de categorieën Australië, Bandenspoor, Blauw, Blauwe lucht, Contemporary, Fotografie, Grote Oceaan, Kust, Landschappen, Natuur en Weer, Oceanen en zeeën, Papier, Queensland, Rainbow Beach, Regenboog, Stranden, Tasmanzee, Track, Water, Zand en sporen.
Rietje Bulthuis profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Rietje Bulthuis

Ik fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Mijn reisfoto's zijn puur en natuurlijk. Daarnaast vind ik het leuk om creatieve effecten toe te voegen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Er is ook een album met mijn favorieten. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op http://www.rietjebulthuis.nl Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: http://www.istockphoto.com/nl/portfolio/rbulthuis. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken van Rietje Bulthuis


Waarom je kiest voor Sporen op Rainbow beach, Queensland, Australie op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Sporen op Rainbow beach, Queensland, Australie van Rietje Bulthuis

Koop de foto Sporen op Rainbow beach, Queensland, Australie van Rietje Bulthuis op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 129293
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
109 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.