Tijdelijk tot 15% korting op Art Frame! Meer info Nog 10 uur geldig!

Stamper en meeldraden van een krokus

van Gerard de Zwaan

- Werkcode: 760 398

Gerard de Zwaan over Stamper en meeldraden van een krokus

Ik heb deze macrofoto van een krokus gemaakt in de achtertuin. Van de krokussen staan er maar alleen de paarse krokussen in de tuin ook al zijn er ook een paar andere kleuren. Ik heb ervoor gekozen op de stamper en de meeldraden scherp op de foto te zetten. Je ziet de stamper en de meeldraden in de bloem zitten. Toen ik deze foto maakte was het mooi zonnig lente weer. De krokus is een van de eerste dat in het voorjaar bloeit.
Stamper en meeldraden van een krokus vind je in de categorieën Bloemen & Planten, Fotografie, Geel, Krokus, Lente, Macrofotografie, Meeldraad, Paars, Stamper, Wachtkamer en Zon.
Gerard de Zwaan profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Gerard de Zwaan

Welkom in mijn shop. Ik ben Gerard de Zwaan en ben in 1983 geboren in de Veluwse plaats Harderwijk waar ik nog steeds woon. In 2013 ben ik begonnen met fotografie. Mijn eerste camera is een Nikon D3200 die ik nog steeds in mijn bezit heb, momenteel gebruik ik een Nikon D7200. Zo af en toe gebruik ik ook 1 of 2 Nikon SB700 flitsers om een onderwerp uit te lichten. Vanaf het begin doe ik aan natuurfotografie, het is voornamelijk landschappen wat ik fotografeer, de Veluwse bossen rondom Harderwijk is hiervoor een perfecte uitgangspunt. Af en toe doe ik macrofotografie en soms zet ik wild op de foto. Af en toe portretteer ik ook personen, het kan dan zijn dat het in opdracht is of vrijwerk. Ik vind dat mijn werk best gezien mag worden, als het een muur komt te hangen ergens in Europa zoals Nederland, België, Luxemburg, Duitsland of Frankrijk vind ik zeker niet erg.

Alle werken van Gerard de Zwaan


Waarom je kiest voor Stamper en meeldraden van een krokus als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Hoge kwaliteit print
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Stamper en meeldraden van een krokus van Gerard de Zwaan

Koop de foto Stamper en meeldraden van een krokus van Gerard de Zwaan op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 760 398

Shop Art Frame tijdens onze kortingsactie!
Nog 10 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
260,-234,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.