Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 5 dagen en 21 uur geldig!

Starrevlak Egmond aan Zee

van Fotografie Egmond

- Werkcode: 892 163

Fotografie Egmond over Starrevlak Egmond aan Zee

Meertje bij het Starrevlak ten noorden van Egmond aan Zee met ganzen in het water. Een indrukwekkende wolken formatie spiegelt in het rustige water.
Starrevlak Egmond aan Zee vind je in de categorieën Duinen, Egmond aan Zee, Fotografie, Ganzen, Herfst, Landschappen, Meren, Natuur en Weer, Nederland, Ochtend, Wolken en weerspiegeling.
Fotografie Egmond profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Fotografie Egmond

Kim Visser (1977) en Olof van der Steen (1978) zijn beiden opgegroeid en nog steeds woonachtig in de Egmonden. Sinds hun vroege jeugd zijn zij goede vrienden en enkele jaren geleden begonnen zij ook samen met fotograferen. Wat begon als een hobby is inmiddels uitgegroeid tot een professionele bezigheid. In de loop der jaren hebben zij zichzelf nieuwe fotografische technieken aangeleerd en veel kennis werd opgedaan aan de Fotovakschool te Amsterdam.Natuur- en landschapsfotografie is hun grootste specialiteit. http://fotografieegmond.werkaandemuur.nl is een van de kanalen waar hun werk wordt aangeboden. Al onze foto's zijn door een strenge selectieprocedure gekomen en gecheckt op kwaliteit zoals; ruis, scherpte, kleuren etc.

Alle werken van Fotografie Egmond


Waarom je kiest voor Starrevlak Egmond aan Zee op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Starrevlak Egmond aan Zee van Fotografie Egmond

Koop de foto Starrevlak Egmond aan Zee van Fotografie Egmond op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 892 163

Shop nu met 10% korting
Nog 5 dagen en 21 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119,-107,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.